Bollinger Bands strategier

Bollinger Band teori er designet til at skildre volatiliteten i en bestand. Det er ganske simpelt, at være sammensat af en simple glidende gennemsnit, og dens øverste og nederste “bands” der er 2 standardafvigelser væk. Standardafvigelser er et statistisk værktøj bruges til at indeholde fleste af bevægelse eller “afvigelse” omkring en gennemsnitlig værdi. Husk at når du bruger Bollinger Band teori, virker det kun som en sporvidde eller guide, og bør bruges med andre indikatorer.
Normalt, bruger vi 20-dages simpelt glidende gennemsnit og dens standardafvigelser oprette Bollinger Bands. Strategier nogle investorer bruge omfatter kortere – eller lang sigt Bollinger Bands afhængigt af deres behov. Kortsigtede Bollinger Bands strategier (mindre end 20-dage) er mere følsomme over for prissvingninger, mens langsigtede Bollinger Bands (mere end 20-dage) er mere konservative.
Så hvordan kan vi bruge Bollinger Band teori?
Bollinger Band teorien angiver ikke præcis hvilket tidspunkt at købe eller sælge en indstilling eller et materiel. Det er beregnet til at blive brugt som en guide (eller band) til at måle en bestand volatilitet.
Når en aktiekurs er meget svingende, vil Bollinger Bands blive langt fra hinanden. I teknisk indikator diagrammer, er det afbildet som en stadig større kløft. På den anden side, når der er lidt prissvingninger, dermed lav volatilitet, Bollinger Bands vil være i en stram vifte. Dette er afbildet som smalle “baner” langs diagrammet.
Med hensyn til hvordan vi bruger Bollinger Band teorien, er her et par af retningslinjerne.
Historien viser, at en bestand normalt ikke bo i en smal handelsinterval i lang tid, som kan måles ved hjælp af Bollinger Bands. Strategier omfatter vedrørende bredde med længden af bandene. Den smallere bands, jo kortere tid det vil vare. Derfor, når en bestand begynder at handle inden for snævre Bollinger Bands, vi ved, at der vil være en betydelig prissvingninger i den nærmeste fremtid. Men vi ved ikke, hvilken retning bestanden vil flytte, derfor behovet for at bruge Bollinger Bands strategier sammen med andre tekniske indikatorer.
Når bestanden begynder at blive meget flygtige, er det afbildet i diagrammet ved den faktiske aktiekurs “krammede” eller opholder sig meget tæt på enten den øverste eller nederste Bollinger Bands, med Bands som udvider betydeligt. Jo bredere bandene er, jo mere flygtige prisen er, og jo mere sandsynligt prisen vil falde tilbage mod det bevægelige gennemsnit.
Når den faktiske aktiekurs bevæger sig væk fra Bands tilbage mod det bevægelige gennemsnit, kan det tages som et signal om, at prisudviklingen er aftaget, og vil bevæge sig tilbage mod det bevægelige gennemsnit. Det er dog almindeligt, at prisen for at Prelle Bands et sekund tid før en bekræftet skridt i retning af det bevægelige gennemsnit.
Som sædvanlig, og for Bollinger Band teorien i særdeleshed skal det bemærkes at enkelte indikatorer ikke bør anvendes på egen hånd, men snarere med en eller to yderligere indikatorer for forskellige typer, for at bekræfte alle signaler og forhindre falske alarmer.
For mere information om bollinger bands, besøg:

Comments

  1. Marvis Bienek

    Hey very nice web site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds alsoKI’m glad to seek out so many useful info right here in the put up, we’d like work out extra techniques on this regard, thank you for sharing. . . . . .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.